5/5

Foto tips

We stellen hoge eisen aan de algemene look & feel van onze website. Foto’s van de aangeboden design objecten vormen hiervan uiteraard een belangrijk onderdeel. Als we het zoekertje evalueren hebben we het recht om dit te weigeren indien de foto’s niet voldoen aan onze richtlijnen. U ontvangt dan een mail en u kan dan nieuwe foto’s uploaden die wel voldoen.

Besef dat goede foto’s uw verkoopskansen spectaculair verhogen! Heeft u geen professioneel fototoestel of beschikt u niet over het talent om goede foto’s te nemen? Geen nood, met onderstaande tips bekomt u al een mooi resultaat.

Formaat

De foto’s zijn min. 500px breed en min. 500px hoog. Volgende formaten worden aanvaard: JPG, GIF, en PNG.

Scherpe beelden

De foto’s zijn min. 500px breed en min. 500px hoog. Volgende formaten worden aanvaard: JPG, GIF, en PNG.

Belichting

Zorg voor een heldere belichting. Natuurlijk licht is ideaal, rechtstreeks zonlicht geeft een foute schijn en (te) harde schaduwen aan uw object. Weersta de verleiding…gebruik geen fotofilters!

Geen logo's

De foto’s mogen geen tekst, logo’s, iconen noch watermerken bevatten. Wij behouden ons het recht voor om het ideee icoon op de foto’s te gebruiken voor bepaalde toepassingen. Door het plaatsen van jouw zoekertje gaat u hiermee akkoord.

Labels

Is uw designstuk voorzien van een designlabel, merkplaatje of een handtekening? Neem hiervan een detailfoto en voeg deze toe.

Hoofdfoto

Kies één specifieke foto die uw stuk het beste weer geeft. Dit is uw hoofdfoto. Daarnaast kan u – afhankelijk van het pakket – nog extra foto’s toevoegen.

Invalshoeken

Geef verschillende invalshoeken weer van uw design object. Zorg dat het te verkopen voorwerp volledig op de foto staat en snij geen hoeken af.

Eerlijke foto's

Zijn er (kleine) beschadigingen, gebruikssporen ed. die een koper echt moet weten om de waarde te kunnen inschatten? Wees eerlijk een voeg hiervan enkele foto’s toe. Vermijd discussie achteraf en speel dus open kaart in uw zoekertje. Eventueel voegt u een schaalelement toe aan de foto om de omvang van de schade te kunnen inschatten.

Rechtenvrij

De foto’s die u gebruikt moeten vrij van rechten zijn. Gebruik dus geen foto’s van fabrikanten, designers, shops, fotografen, meubelontwerpers, meubelmakers of distributeurs. Tenzij u beschikt over de nodige rechten. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk indien uw foto’s niet in orde zijn met de publicatierechten. U blijft hiervoor zelf aansprakelijk. Het aanvaarden en publiceren van uw zoekertje impliceert onder geen beding het overnemen van aansprakelijkheid op dit domein.

Translate

Sinds 2017 is IDEEE dé online hotspot voor tweedehands design meubelen & vintage meubilair in België.

©IDEEE® All rights reserved