Design meubilair verkopen

Sinds 2017 is IDEEE® dé hotspot voor tweedehands design & vintage meubilair in België.

In de eerste plaats wil IDEEE een hoogwaardige, veilige koop- en verkoopomgeving bieden voor kwalitatief tweedehands design. Zowel gericht op particuliere en professionele kopers & verkopers. De verkopen worden gesloten tussen koper en verkoper zonder tussenkomst van onze site. Het concept is dus volledig commissievrij. Voor het plaatsen van zoekertjes hebben we verschillende betalende pakketten beschikbaar. Al dan niet in combinatie met een feature van je stuk op onze social media kanalen (>20.000 volgers). Op deze manier houden we ons platform vrij van reclame, minderwaardige meubelstukken en valse profielen.

Alle zoekertjes worden door ons team vooraf gescreend en getoetst aan onze kwaliteitsparameters. Zo is het mogelijk dat we uw zoekertje niet publiceren omwille van de minderwaardige kwaliteit van de foto’s. Daarom hebben we een pagina uitgewerkt met fototips.

Het is ook mogelijk dat de inhoud van uw zoekertje in strijd is met onze gebruiksvoorwaarden. U krijgt dan de kans om een nieuw zoekertje in te dienen dat wel voldoet aan alle voorwaarden. Dan zullen wij dit opnieuw controleren.

Veel succes en vooral veel designplezier met IDEEE®.

Hoe werkt IDEEE?

Volg ons
0

jaar online

0
bezoekers/maand

Translate

Sinds 2017 is IDEEE dé online hotspot voor tweedehands design meubelen & vintage meubilair in België.

©IDEEE® All rights reserved